Je kunt nu je eigen privéeiland huren voor minder dan 442 euro

Doe eens lekker impulsief en pak die koffers.

Lees ook

Ben je net met je baan gestopt, is het over en out met de liefde van je leven of word jij gewoon heel gelukkig van extreme isolatie? Doe eens lekker impulsief en pak die koffers.

De bekende reiswebsite Airbnb, ook bekend als dé pionier in het aanbieden van onvergetelijke slaapplekken pakt uit met déze hotspot. De gezellige zonderling onder ons die zich even wil afsluiten van de buitenwereld kan nu voor 442 euro per nacht op het paradijselijke Bird Island in Belize terecht. Ben je nu al in de zevende hemel? Begrijpelijk.

Wat kun je verwachten?
Beeld je het even in: een eilandje voor jou alleen omgeven met het meest kleurrijke koraalrif, 20 minuten met de boot tot je de bewoonde wereld weer aanschouwt en een onverbeterlijke zonsondergang. Ben je toch zo vriendelijk om extra gezelschap uit te nodigen voor deze 360° ervaring? Dat is mogelijk want er is accomodatie tot 6 personen. Alle basisvoorzieningen zijn voorzien, het enige wat jij nog op je to bring-lijst moet zetten is visgerei – want het is zelfcatering -, snorkel attributen en een zonnecrème met stevige SPF-factor.

 

Een bericht gedeeld door Diana (@diana_dang) op

Vanaf minimum vier nachten kun je terecht in het aards paradijs. Gelukkig zijn er in 2017 nog enkele spots vrij. Lees vooral zelf even de reviews.

Lees ook: Op deze zonnige plek kost een huis je maar één euro

Bron: Tasting Table | Beeld: iStock, Airbnb

Laatste nieuws

Zie ook