Win: 2 tickets voor Bread & Butter by Zalando in Berlijn én 2x shoptegoed t.w.v. €200

Maak nu kans op twee weekendtickets en 2x200 euro shoptegoed voor het Bread & Butter by Zalando festival!

Lees ook

Heb jij begin september nog niks op de planning staan, maar ben je altijd in voor een feestje? Bread & Butter by Zalando is hét festival van stijl en cultuur en zorgt van 1 tot en met 3 september het allerleukste festival in het Duitse Arena Berlin. En jij kunt daar bij zijn!

Dit jaar staat het mode- en muziekfestival helemaal in het teken van BOLD, waarbij jij helemaal los kan gaan bij de nieuwste collecties van onder andere Adidas, Converse, Fila, Nike, Levi’s, Jil Sander Navy en Topshop. Uiteraard is er voor ieder wat wils en kan jij drie dagen lang genieten van mode en muziek verspreid over verschillende podia, waarbij je als bezoeker verwend wordt met onder andere de leukste workshops, modeshows, het lekkerste street food, de meest exclusieve collecties, limited editions en leukste samenwerkingen tussen merken. 

Programma

Vrijdag 1 september

Fashion shows: Jill Sander Navy, Topshop en Zalando Season Start
Talks: Nike, Vivienne Westwood “Get A Life” 
Active Arena: Adidas, Nike, Reebok en Asics met Sonja Blade
Special Projects: Vivienne Westwood Exhibition

Zaterdag 2 september

Fashion shows: Selected Femme/Homme, G-Star Raw, Hugo en Topman
– Talks: Topman, Hype, Asics met Elyas M’Barek en Adwoa Aboah “Gurls Talk”
– Active Arena: Puma, Nike, Reebok, Dunk Elite/Kickz en Asics + Night run
– Special Projects: Vivienne Westwood Exhibition

Zondag 3 september

– Fashion shows: Victor&Rolf en The Kooples
– Talks: Viktor&Rolf
– Active Arena: Adidas, Puma en Dunk Elite/Kicksz
– Special Projects: Vivienne Westwood Exhibition

Jij als lezeres maakt nu kans om hierbij te zijn. Marie Claire verloot 1x 2 weekendtickets t.w.v. €20 per stuk + 2x een shoppingvoucher t.w.v. €200, die jij tijdens het festival mag gaan besteden. 

Meedoen?

Meedoen is makkelijk. Je hoeft alleen maar onze Facebookpagina te liken en je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Ben je al lid en fan van ons, no problem! Stuur dan gewoon even een privéberichtje via Facebook met daarin je e-mailadres. Na afloop van de actie nemen we contact op met de winnaars.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief:

Voorwaarden
Na afloop van de actie wordt er contact opgenomen met de winnaressen. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt, als je je maar inschrijft voor onze nieuwsbrief. De actie loopt t/m 30 juli 2017. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Aan de actie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Laatste nieuws

Zie ook