Voor deze romantische dingen hebben ook mannen een zwak

Ladies, take notes!

Lees ook

Vaak zijn vrouwen van mening dat romantiek voor veel mannen nogal een dingetje is, en laten we eerlijk zijn, niet elke man is hier ook daadwerkelijk goed in. Zelf moeten ze hier al helemaal niks van hebben, al zijn er wel een aantal dingen waar ze een zwak voor hebben.

De meeste vrouwen zijn al blij met een bos rozen of een doos chocolaatjes, maar bij mannen is het een heel ander verhaal. Een bos bloemen doet ze meestal niets en voor de fit boys past een doos met zoetigheid niet per se in hun dieet. Toch zijn er een aantal romantische dingen die ook door mannen erg gewaardeerd worden. Je weet dus wat je te doen staat!

1. Aandacht
Romantiek draait niet alleen om cadeautjes, vooral als het aankomt bij mannen. Je maakt een man veel blijer door hem aandacht te geven, zodat hij ziet dat je interesse in hem toont.

2. Complimenten
Wees niet zuinig met het uitdelen van complimentjes, want mannen worden hier heel erg vrolijk van. Traint hij zich suf voor dat ideale lichaam, zeg hem dan dat-ie er goed uitziet. Je zult merken dat dit hem erg goed zal doen.

3. Knuffelen
Je denkt misschien dat een man alleen maar aan sex denkt, maar ook een goede knuffel doet hem erg goed. Hierdoor laat je zien dat je je veilig bij hem voelt, wat voor het zelfvertrouwen van de man veel goeds doet. 

4. Handjes vasthouden
Je hebt vast weleens gemerkt dat hij diegene is die je hand vaak in het openbaar vastpakt. Hiermee laat hij zien dat jij van hem bent en van niemand anders. Door zelf eens zijn hand vast te pakken, zul je merken dat hij hierdoor positief verrast zal zijn.

5. Romantische berichtjes
Het hoeft echt geen lange brief te zijn – geloof ons, daar zitten ze ook echt niet op te wachten – maar van een klein, lief berichtje worden ze écht heel blij. 

Onderzoek: Dit vinden vrouwen het aantrekkelijkst bij een man

Bron: Bustle Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook