Wow! Dit bedrag verdienen de SATC-actrices per aflevering

Voor als je het nieuws gemist hebt: SATC komt terug!

Lees ook

Voor als je het nieuwtje gemist hebt: je favoriete New Yorkers keren terug op de buis. Althans, Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) en Charlotte York (Kristen Davis) zullen te zien zijn in de nieuwe serie And Just Like That... Hét vervolg van de populaire serie Sex and the City.

Girl bosses

Het vervolg van Sex and the City is een feit en daar zijn we dolblij mee! En de actrices ongetwijfeld ook. De dames houden er namelijk een aangenaam zakcentje op na. Het drietal krijgt naar verluidt alle drie ruim acht ton per aflevering (we herhalen: per aflevering!) uitgekeerd en daar bovenop komen dan ook nog eens hun verdiensten als uitvoerend producent. Girl bosses!


Terug op de buis

Het feit dat het drietal weer in de rol kruipt van hun alterego’s zorgde voor veel enthousiaste reacties. Al waren veel fans ook teleurgesteld dat er geen plek meer is voor Kim Cattrall, die jarenlang de rol van Samantha Jones speelde. Fans vroegen zich af of de openlijke ruzies tussen Cattrall en Parker daar debet aan waren, maar dat ontkende ’SJP’.

HBO

HBO gaat in eerste instantie 10 afleveringen van 30 minuten maken van And Just Like That… De oorspronkelijke serie, gebaseerd op het gelijknamige boek van Candace Bushnell, was van 1998 tot 2004 te zien. Er werden in 2008 en 2010 al twee films als vervolg gemaakt.

Bron: Beau Monde | Beeld: Sex and the City, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook