Transmeisje Jody Rouwenhorst maakt entree op Amsterdam FashionWeek

Het model trapte gisteren af met de eerste show tijdens het modespektakel.

Lees ook

Gisteren barstte het spektakel rondom Amsterdam FashionWeek weer los, waarbij de prachtige blondine Jody Rouwenhorst dit jaar haar entree maakt. De 23-jarige liep gisteren haar allereerste show als transgender en deed dat gelijk op een heel opvallende manier.

De blonde schone is misschien wel het meest bijzondere model van deze fashion week, aangezien haar verhaal op zijn minst bijzonder te noemen. Hoewel Jody erg blij is met haar leven op dit moment en de kansen die ze krijgt, was dit een aantal jaar geleden nog wel anders. “Ik was doodongelukkig, voelde me onbegrepen en suïcidaal en vluchtte weg in van alles”.

Inmiddels heeft het leven van het model een positieve vlucht genomen en zit ze lekkerder in haar vel dan ooit tevoren. Haar carrière loopt op het moment enorm goed en gisteren schitterde ze dan ook op de catwalk in de show van Das Leben am Haverkamp. Tijdens de modeshow liep Jody enkel in ondergoed en sleepte ze de kleding achter zich aan.

Powergevoel

Dat ze zich zo kwetsbaar durft open te stellen, is volgens Jody niet iets aparts. “De show draait echt niet om mij hoor, iedereen gaat gekleed in enkel een witte slip”. Ondanks dat haar borsten nog niet de gewenste grootte zijn, krijgt ze er naar eigen zeggen wel een ‘powergevoel’ van. Ook kan ze niet wachten tot ze met kerst een geslachtsveranderende operatie ondergaat. “Ik voel me in mijn hoofd al 100 procent vrouw, nu de rest nog”.

Victoria’s Secret-modellen onthullen wie zij sexy vinden

Bron: Metro Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook