'Op déze datum verschijnt Stranger Things seizoen 4 op Netflix’

Heel goed nieuws voor Stranger Things-fans.

Stranger Things

Het derde seizoen van Stranger Things eindigde met behoorlijk wat cliffhangers. Fans van de serie kunnen dan ook niet wachten tot het nieuwe seizoen op Netflix komt te staan. Enne, het lijkt erop dat Stranger Things seizoen vier vanaf 21 augustus dan eindelijk te streamen is.

Screenshot

Het Twitteraccount Netflix Updates deelde onlangs een screenshot waarop dé releasedatum van de eerste aflevering van Stranger Things te zien is. Op de foto is dan ook de datum 21 augustus 2021 omcirkeld.

Het is echter niet duidelijk waar deze informatie vandaan komt en hoe betrouwbaar het is. Wel werd het derde seizoen van de serie in 2019 ook in de zomermaanden gelanceerd. Dus het zou zo maar eens kunnen dat we vanaf 21 augustus dan eindelijk Stranger Things verder kunnen kijken.

Bekijk de tweet HIER.

Vertraging

De opnames van het vierde seizoen van Stranger Things liepen vanwege het coronavirus vertraging op. De cast en crew zouden eigenlijk al in maart 2020 beginnen met draaien, maar ze konden pas in oktober 2020 van start gaan met de opnames.

Het vierde seizoen wordt nog altijd opgenomen en inmiddels staat de helft van de serie op beeld. Netflix zelf heeft nog niet bevestigd – maar ook niet ontkend – dat het vierde seizoen vanaf 21 augustus te zien is. To be continued…

Lifestyle
  • Grazia
  • Stranger Things