Zien: Gigi Hadid gespot in fashionable jas van Mango

Enne, de jas is nog steeds verkrijgbaar!

Lees ook

Kersverse mommy Gigi Hadid gaat regelmatig naar buiten voor een wandeling met haar dochter. Dit doet het topmodel uiteraard in stijl. Ditmaal verschijnt Gigi niet in een complete designerlook, maar koos ze voor een budgetjas van Mango – en wij willen deze jas nu ook.

Budget jas

Gigi draagt een look die wij – als het even kon – à la minute zouden kopiëren en dragen. Zo koos ze voor hoge bruine laarzen, een oversized manteljas, een basic witte top en een fluffy bucket hat. Ze maakt de outfit af met een kleine zonnebril.

De oplettende fashionista viel het echter op dat Gigi zich in een jas van Mango heeft gehuld. Good to know: de jas is op dit moment nog via deze link verkrijgbaar en kost 99 euro. En dat is best een goede deal voor zo'n fashionable item.

Manteljas

Het moge duidelijk zijn dat een outfit à la Gigi helemaal niet zoveel hoeft te kosten als je denkt. Het topmodel draagt regelmatig designerkleding, maar weet dit goed te combineren met een budget item. En niet alleen Gigi's kledingkast bevat budget items, ook haar beauty stash bevat goedkope producten.

Zo liet Gigi eerder al weten waar zij haar gezonde glowy skin aan te danken heeft. Namelijk aan de Fresh Skin abrikozen scrub van St. Ives. “Het is een blijvertje, simpelweg omdat het de beste is”, aldus het topmodel. De scrub is perfect voor de gevoelige huid, omdat hij diep scrubt zonder de huid te irriteren of uit te drogen. Voor €9,95 (online) kun je 'm in huis halen.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook