Zien: Deze geweldige stewardesspakjes gaan viral

Wauw!

Lees ook

Normaal gesproken kun je elke dag naar je werk een andere look uit de kast trekken, maar als steward(ess) heb je daar niet veel keus in. Je moet het doen met je uniform dat je misschien niet altijd even modieus vindt. De Chinese Hainan Airlines besloot het anders aan te pakken. Sinds hun opkomst in 1993 hebben ze maar liefst vijf keer een andere draai gegeven aan de steward(ess)pakjes!

Als je er op je werk elke dag verzorgd en op je mooist uit moet zien, dan komt een modieus uniform goed van pas. Daar was Hainan Airlines het helemaal mee eens en liet modeontwerper Laurence Xu nieuwe pakjes ontwerpen voor alle bemanningsleden van de vliegtuigmaatschappij.

Tijdens Haute Couture Fashion Week in Parijs werden de werkoutfits getoond. Laurence Xu heeft aan de klassiek Oosterse elementen een moderne twist gegeven door de taille wat strakker te maken en een subtiele cut aan de zijkant van de damesjurken toe te voegen. Er is ook gedacht aan elegantie en vrouwelijkheid, maar toch een praktische pasvorm. Benieuwd naar de stylish outfits van Hainan Airlines? Zie de foto’s hieronder. 

Bron: Grazia Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws

Zie ook