Deze haartrends kunnen volgens de Françaises echt niet meer

Al lijkt de rest van de wereld dit nog niet door te hebben.

Lees ook

Franse vrouwen staan niet alleen maar bekend om hun geweldige gevoel voor mode, maar weten ook qua hairdos de plank nooit mis te slaan. Zelfs de meest simpele en klassieke looks weten ze om te toveren tot iets moois, dus wanneer iemand weet of iets nog in de mode is of niet, dan zijn het de Françaises wel. 

1. Roze lokken door je haar

Eigenlijk mag roze voor alles gebruikt worden, behalve voor in je lokken. “De Franse vrouwen houden meer van ingetogen, dus geen gekke of opvallende highlights. Het is net alsof ze er niet veel moeite voor doen, maar er tegelijkertijd geweldig uitzien”, vertelt David Mallett, een hairstylist die al meer dan 20 jaar in Parijs werkt.

2. Super lange extentions

De Kardashians zijn er helemaal weg van, maar stiekem mogen ze snel weer opgeborgen worden. “Elke realityster uit Amerika valt uit de boot in Parijs. De meer natuurlijke look wordt nu veel meer gewaardeerd. Haar dat extreem lang is, ziet er al snel nep uit”. 

3. Gekleurde highlights

Net als de roze plukjes door je haar, zijn de Françaises ook geen fan van de rainbow trend. De laatste tijd zie je steeds meer gekleurde kapsels om je heen, maar in Frankrijk is de trend echt not done. “De Franse vrouwen blijven er het liefst zo ver mogelijk vandaan”. Volgens David kiezen ze dan ook liever voor een natuurlijke balayage. 

Deze haartrend verovert het internet

Bron: Byrdie Beeld: iStock 

Laatste nieuws

Zie ook