De 8 beste tropische resorts met uitzicht op de oceaan

Wanneer ga jij boeken?!

Ben jij meer het type dat op vakantie gaat om – buiten de hele dag aan het strand te liggen en te genieten van het uitzicht – lekker helemaal niets te doen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Dit zijn de allermooiste tropische resorts waar jij nu meteen een enkeltje naar wilt boeken. 

1/ The Amam, Vietnam

Dit supermooie resort in Vietnam wil je niet missen. Een privéstrand, drie zwembaden, drie restaurants en een shuttle-bus naar het stadje Nha Trang city zorgen voor de ultieme – nogal luxe – vakantie.

2/ The Shore Club, Turks- en Caicoseilanden

Genieten van het mooie uitzicht? Je hebt keuze uit 106 ocean-view suites. Wil je het nog ietsje luxer? Dan kun je ook voor een van de zes villa’s kiezen op Long Bay, een van de mooiste stranden. 

3/ Iberostar Santa Eulalia, S’Argamassa beach

Het eiland, dat naast Ibiza ligt, wil je niet missen. Het resort, waar alleen volwassen toegang krijgen, heeft een fantastisch uitzicht op de zee. Daarnaast ligt het erg dicht bij de hippy markten.

4/ Eau Palm Beach, Florida

Dit vijfsterren-resort ligt aan een privéstrand met onder andere een eigen toegang, twee zwembaden, een spa en cabana’s waar je de hele dag in kunt vertoeven.

5/ Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun, Cancun

Een van de mooiste resorts van Cancun is het Grand Fiesta resort. Vanaf de suite kijk je uit op de oceaan en de spa wil je ook zeker bezoeken. Zo heeft het resort al eens een prijs gewonnen vanwege de spa. Zeker het boeken waard dus! 

6/ Sailrock Resort, Turks- en Caicoseilanden

Wil je niet alleen relaxen aan het strand, maar ook iets doen? Dan is het Sailrock Resort de perfecte uitkomst. Zo kun je hier ook parasailen, kajakken en walvissen kijken. 

7/ Moon Palace, Jamaica

Dit all-inclusive resort bevat maar liefst 700(!) kamers, inclusief room service (ook all in). Met een prachtig uitzicht op de zee en veel wateractiviteiten kan jouw week niet meer stuk. 

 

Een bericht dat is gedeeld door @syljaey op

 8/ Palafitos, Mexico

Palafitos is het eerste resort dat bungalows op het water heeft staan. De 30 bungalows hebben ieder een ladder waarmee je direct in de zee staat. De glazen vloeren en de infinity-zwembaden zorgen ervoor dat je meteen wilt boeken.

 De 10 beste reisbestemmingen van 2017

 Bron: Marie Claire US | Beeld: iStock

Laatste nieuws