Trend alert! Highlighter highlights voor een kleurrijke zomer

Durf jij het aan?

Lees ook

In de zomer is het tijd om naast jezelf, ook je haarkleur weer een flinke oppepper te geven. Je kan natuurlijk voor balayage of highlights gaan, maar als het van jou allemaal wat opvallender mag, is de highlighter highlights trend op jouw ‘haar’ geschreven.

Je moet niet vies zijn van een beetje kleur en ook de blikken op straat met trots weten te trotseren, want de zomerse trend zal niet bij iedereen favoriet zijn. De trend gaat voornamelijk om neon gekleurde stroken als geel, roze en oranje, die als echte highlighters – die felgekleurde stiften, remember? – in het haar worden geverfd.

De opvallende trend is nu al een heuse hit op Instagram en dan weet je dat het echt een ding is. Kleurexpert Alix Clymer is het geniale brein achter deze creatie en het doet haar dan ook denken aan de goede oude tijd in de 90’s. “Ik ben een 90’s meisje, dus neon kleuren zijn een deel van mijn DNA.”

Ben jij dus wel toe aan een nieuwe coupe en absoluut niet bang om op te vallen? Plan dan maar gelijk een afspraak in bij de kapper, want deze trend gaat jou deze zomer laten stralen.

Eindelijk: groeit je haar echt sneller als je het vaker knipt? 

Bron: Grazia | Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws

Zie ook