Deze cruise van 4 maanden gaat langs 32 landen, 49 steden en 6 continenten

Zou jij dit willen?

Lees ook

Tenzij je voor je werk heel veel reist, kom je waarschijnlijk zelfs in een lifetime niet in 32 landen. Als het wel je droom is om te reizen en nieuwe plekjes te ontdekken, dan word je hier vast heel blij van. Je kunt namelijk in 119 dagen langs 32 landen, 49 steden en 6 continenten, per cruiseschip. Er hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan…

Op 5 januari 2019 zal het cruiseschip vertrekken vanaf Genua in Italië. Het is het grootste schip van MSC Cruises, en heeft onder meer 11 bars, 4 restaurants, een casino, een discotheek, een rookruimte en een 4D bioscoop.

Het cruiseschip vaart eerst door Europa langs Frankrijk, Spanje en Portugal om vervolgens door te varen naar onder andere St. Maarten, de Amerikaansen Maagdeneilanden, Puerto Rico en Aruba. Het schip stopt ook in Los Angeles, San Francisco, Honolulu en Bora Bora om vervolgens Nieuw Zeeland en Australië en nóg zeven andere landen te bezoeken.

Het goedkoopste ticket voor de trip kost bijna €15,000. Als particulier kun je vanaf december deze tickets kopen en je voorbereiden op een waanzinnige reis over de hele wereld.

Bewezen: ’s werelds beste luchtvaartmaatschappij

Bron: Travel and Leisure | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook