Zo vaak gaan vrouwen voor een onenightstand

Hoor jij ook bij deze groep?

Lees ook

Helemaal tijdens de zomermaanden wil het nog wel eens voorkomen: je belandt in bed met iemand die je nog maar net kent. Correctie; die je een paar uur geleden leerde kennen. Is het niet een knappe Spanjaard die je op het strand tegen bent gekomen, dan is het wel een charmante man van het terras.

Hoevaak kiezen vrouwen over de hele wereld voor een onenightstand? De datingsite VictoriaMilan ondervroeg 6758 vrouwen wereldwijd over onenightstands en andere voorkeuren. 

Uit het onderzoek bleek dat er aardig wat vrouwen voor een onenightstand kiezen, vooral in Scandinavië: 44 procent van de Finse vrouwen gaf aan zeker een keer per jaar een onenightstand te hebben. Meer dan 33 procent van de Zweedse vrouwen geeft aan voor een onenightstand te kiezen op vakantie en meer dan 37 procent van de Noorse vrouwen zegt minstens een keer per maand met een vreemdeling het bed te delen. 

Verder blijken wij Nederlandse vrouwen nog redelijk braaf te zijn. Zo geeft slechts 21,4 procent aan weleens een onenightstand te hebben op vakantie. Hiermee staan we bijna onderaan de lijst!

Bewezen: dit is het gevaarlijkste seksstandje

Bron: Glamour | Beeld: iStock

 

 

Laatste nieuws

Zie ook