De 10 beste reisbestemmingen van 2017

Ga jij deze zomer met vakantie, maar heb je nog geen idee waarheen? Dit zijn de 10 beste reisbestemmingen van 2017.

Lees ook

Speciaal voor jou zetten we de top 10 beste reisbestemmingen van 2017 op een rij. Van cultuur snuiven tot zonbestemmingen:

1/ Georgië

Niet alleen voor de overheerlijke wijnen wil je naar dit upcoming land maar ook vanwege de kunst, muziek en de rijke eetcultuur. De zee én het stadsleven zorgen ervoor dat je je hier onmogelijk kunt vervelen. Stip deze maar vast aan op de wereldkaart!

2/ Oman

Je hebt dit Arabische land vast weleens voorbij zien komen op tv. Zo was Floortje Dessing hier al eens, en wij snappen wel waarom. Voor een rondreis is Oman ideaal, vanwege de woestijn, het landschap en de prachtige kust.

3/ Langkawi, Maleisië

Heb je zin in een zonvakantie en wil je vooral niet te veel rondreizen? Dan is Langkawi de ultieme plek voor jou. De eilanden staan vooral bekend om de stranden en prachtige resorts. Ideaal dus voor een relax-vakantie.

4/ Madagaskar

Madagaskar is de beste reisbestemming wanneer je van natuur houdt en een avonturier bent. Je vindt er namelijk dieren die nergens anders bestaan, zoals de lemur! 

5/ Sri Lanka

Niet alleen om de vriendelijke bevolking en het prachtige weer, maar ook omdat het land zo betaalbaar is wil je hier echt heen. Oké, een ticket kost dan misschien wel wat, maar als je er eenmaal bent, betaal je vaak geen fluit. 

6/ Trinidad en Tobago

Deze eilanden liggen voor de kust van Venezuela en horen bij de Kleine Antillen. Je kunt er wat drinken aan een van de barretjes of relaxen aan het strand. Let wel op: de criminaliteit is erg toegenomen. Pas dus goed op ’s avonds!

7/ Idaho

Houd je van wandelen? De Amerikaanse staat Idaho grenst aan de Rocky Mountains en staat bekend om haar bergen, bossen en kronkelende rivieren. Pak je bergschoenen maar vast in!

8/ Jordanië

Dit prachtige land wordt vooral gewaardeerd door mensen die op rondreis gaan. Ben je niet het type dat het liefst op één plek blijft? Dan is Jordanië perfect voor jou. 

9/ Aarhus, Denemarken

Deze stad wordt ook wel de gelukkigste stad van Denemarken genoemd. Een mix tussen oud en nieuw, kunst en cultuur en prachtige stranden. Enne, het ligt niet aan de andere kant van de wereld. Je bent er dus zo!

10/ Colombia

Een paradijs voor avonturiers en natuurliefhebbers; van besneeuwde bergtoppen tot tropische regenwouden. Genoeg te zien dus! 

Van alle populaire vakantielanden in Europa is deze het goedkoopst

Bron: Vogue | Beeld: iStock

 

 

Laatste nieuws

Zie ook