Een kersverse uitagenda met tips

Hier moet je zijn!

Lees ook

FOOD
Happy Sushi Festival
Groot liefhebber van sushi? Dan is Blijburg aan Zee op 28 en 29 juli dé place to be! Tijdens deze dagen vindt het Happy Sushi Festival plaats en kun je genieten van sushi burgers, poké bowls of bijvoorbeeld sushi burrito’s.
28 en 29 juli, Blijburg aan Zee

FILM
Paris can wait
Anne (Diane Lane) is de echtgenote van een succesvolle filmproducent (Alec Baldwin) en samen met een Franse collega van haar man, gaat ze op een roadtrip van Zuid-Frankrijk naar Parijs. Onderweg maakt ze kennis met de Franse cultuur en keuken en heeft ze steeds minder haast om naar Parijs te gaan.
Vanaf 27 juli in de bioscoop

EXPOSITIE
BOLD
Bij de foto-expositie van Carolien Sikkenk toont de fotografe vrouwen die hun haar hebben verloren. Driekwart van deze vrouwen werden kaal als gevolg van chemotherapie en de overige vrouwen hebben de auto-immuunziekte alopecia, waardoor het haar kan uitvallen en vaak niet meer terugkeert. Een aangrijpende expositie.
25 juni t/m 21 juli, Naarden, expo-bold.com

FESTIVAL
18hrs Festival 2017
Vind je een normaal festival vaak te kort? Tijdens 18hrs Festival 2017 kun je eindeloos door blijven dansen. Het feestje is van 12:00 tot 06:00 in de ochtend en is daarmee het langstdurende 1-daags festival van Nederland.
8 juli, Zaandam, 18hrsfestival.nl

MUZIEK
Wonderfeel
Tijdens dit buitenfestival kun je genieten van de mooiste klassieke muziek in Nederland. In totaal zijn er zo’n honderd concerten, uitgevoerd door ruim driehonderd muzikanten. Verder kun je je vermaken bij natuurexcursies, optredens van dichters en kinderactiviteiten.
21 t/m 23 juli, ’s-Graveland, wonderfeel.nl

FASHION
Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam
Trek je meest fashionable outfit weer uit de kast voor Fashionweek 2017. Vier dagen lang kun je talloze shows van Nederlandse modemerken bezoeken.
13 t/m 16 juli, Amsterdam, fashionweek.nl

SPORT
Color Run Emmen
Ren, wandel, huppel of dans vijf kilometer door het centrum van Emmen, waarbij je op meerdere plekken wordt ondergedompeld met kleurpoeders, serpentines en bellenblaas.
15 juli, Emmen

Waarom we altijd huilen tijdens films

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook