Dit zijn de meest geboekte vakantiebestemmingen bij Airbnb

Hier wil je heen deze zomer!

Lees ook

Geen zin om bekenden tegen te komen tijdens je volgende vakantie? Dan kun je deze tien steden beter skippen; dit zijn namelijk de meest geboekte bestemmingen bij Airbnb.

1/ Londen
Het meest geboekte huis bij Airbnb is dit huis aan de Thames. Voor 76 euro per nacht krijg je je eigen slaapkamer en deel je de woonkamer, badkamer en het terras met de eigenaar.

2/ Parijs
Deze stylish loft is de meest geboekte in Parijs. Je vindt ‘m in het centrum en je betaald 64 euro per nacht voor de gehele loft. 

3/ Barcelona
Een stuk duurder dan de andere wereldsteden, maar wel heel gaaf: deze moderne woning is ruim genoeg voor acht personen en vind je in hartje Barcelona. Je betaald 230 euro per nacht.

4/ Rome
De populairste loft in Rome vind je om de hoek bij het Colloseum. Je zit er al voor 98 euro per nacht.

5/ Tokyo
Voor slechts 69 euro per nacht slaap je al in dit traditionele Japanse huis. Het huis is gebouwd in 1948 en geeft je dan ook een mooi kijkje in de Japanse cultuur.

6/ Madrid
In Madrid is deze studio het populairst. Je zit op loopafstand van de toeristische attracties en je betaald 69 euro per nacht. 

7/ Osaka
De goedkoopste van het rijtje: dit appartement in Osaka. Je betaald 37 euro per nacht.

8/ Lissabon
In de Portugese hoofdstad betaal je voor het meest geboekte appartement 67 euro per nacht. Vanaf het dakterras heb je het uitzicht op Castelo de Sao Jorge, een bekend kasteel in Lissabon.

9/ Praag
In Praag betaal je slechts 35 euro per nacht om in het populairste appartement te verblijven. Je zit in het centrum, op loopafstand van gezellige café’s, pubs en restaurants.

10/ Amsterdam
Weg in eigen land? In Amsterdam is deze studio het meest geboekt. Je betaald 69 euro per nacht en je zit in Amsterdam-West. Extra leuk: je krijgt er twee fietsen bij.

Lees ook: Dit zijn dé vakantiebestemmingen voor 2017 volgens reizigers

Bron: ELLE | Beeld: Katelijne Verbruggen

Laatste nieuws

Zie ook