Dankzij dit ene trucje blijft Selena Gomez in shape

Klinkt best simpel, toch?

Lees ook

Op het gebied van afvallen zijn celebs tot de gekste dingen in staat, maar dat geldt niet voor Selena Gomez. Diëten is niets voor haar en in een recent interview gaf ze zelfs toe dat ze niet meer met iemand wil samenwerken als diegene haar op een dieet wil zetten, zo schrijft Marie Claire UK.

Wel heeft de zangeres een voedingscoach-trainer die ervoor zorgt dat ze in shape blijft. Zij onthult het trucje waarmee Selena zo strak in haar vel blijft zitten, namelijk de afwisseling in de gym. “Als je altijd hetzelfde doet, gaat het vervelen en is de verleiding groter om een work-out te skippen”, aldus Amy Rosoff Davis. “Selena en ik doen van alles door elkaar, van pilates en yoga tot hiken, dansen, spinnen en ga zo maar door.”

Een ander trucje is dat Selena zich nooit weegt. “Ik ben geen fan van wegen”, vertelt de trainer. “Ik denk dat het obsessieve gevoelens en gedrag aanwakkert. Als je sport en gezond eet, doet je lichaam de rest. Ik houd graag vast aan de jeans-test. Je weet hoe je spijkerbroek zit, dus ga op dat gevoel af in plaats van naar getallen te kijken.”

Dankzij het schrappen van dit ene ingrediënt viel Adele kilo’s af >

Bron: Marie Claire UK | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook