De modeshow en expositie die je dit weekend niet mag missen

Weekendtip!

Een fashion show kunnen bijwonen van een gevestigde ontwerper is natuurlijk fantastisch, maar een show van upcoming talent minstens zo. Mee eens? Dan moet je dit weekend in Den Haag zijn, want op zaterdag 17 juni vindt weer de jaarlijkse Modeshow van de afdeling Textiel en Mode van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag (KABK) plaats.

Tijdens de shows – die om 18.00 uur en om 21.00 uur plaatsvinden – tonen studenten hun hedendaagse visie op modeontwerpen op een bijzondere locatie, namelijk de Electriciteitsfabriek in Den Haag. De vier eindexamenstudenten die de eer hebben om hun collectie te presenteren zijn Roos Boshart, Veronika Konvičková, Thalonja Slui en Rachael Cheong.

Na afloop van de Modeshow is van 18 tot en met 21 juni de tentoonstelling EXPOSED te bezichtigen. Hier kun je onder meer installaties van de afstudeercollecties en textielprojecten verwachten. EXPOSED is tot stand gekomen onder supervisie van scenograaf Bob Verhelst, die eerder werkte voor Museum Boijmans Van Beuningen, Future of Fashion Rotterdam en Modemuseum Antwerpen.

Erbij zijn? Koop HIER je tickets voor de onvergetelijke show. Meer informatie vind je op kabk.nl/show4exposed.

De Modeshow wordt ondersteund door de Keep an Eye Foundation en de Gemeente Den Haag.

Advertorial | Beeld: KABK

Photo credits campagnebeeld Mode
Outfit: Roos Boshart
Fotografie: Ronald Stoops
Art direction: Jurgi Persoons
Creative direction campagne: Peter De Potter
Model: Luka @ Rebel Management
Foto assistent: Sander 
Photo credits campagnebeeld EXPOSED
Klees: Joana Schneider
Fotografie: Ronald Stoops
Art direction: Jurgi Persoons
Creative direction campagne: Peter De Potter
Foto assistent: Sander

Laatste nieuws