Wow: dit doet drie liter water per dag met je huid

Had jij verwacht dat het zó'n verschil zou maken?

Lees ook

Is het nou echt waar of een fabel? Liters water drinken per dag zou ervoor zorgen ervoor dat je gezicht straalt en dat je beter in je vel zit. Sarah Smith nam voor de Britse Daily Mail de proef op de som en dronk een maand lang iedere dag drie liter water. De resultaten zijn verbluffend, zo meldt Grazia.

Toen de 42-jarige moeder aan het experiment begon, had ze een grauwe huid en zwarte kringen onder haar ogen. Ze veranderde voor de rest niets aan haar eetpatroon, en voegde alleen wat extra liters water toe aan haar dagelijkse routine. Na een week zag ze al resultaat: ze had minder last van irritaties in haar gezicht.

Na twee weken begon ze zelfs gewicht te verliezen. “Mijn buik is echt platter, de hoofdpijn waar ik vaak last van had is ook verdwenen en mijn man zegt dat-ie minder cellulite ziet.” In week drie zag haar gezicht er nog beter uit: de wallen onder haar ogen waren er niet meer en haar huid voelde elastischer. Daarnaast bleek ook de zucht naar snacks verdwenen en kon Sarah zich veel beter concentreren. Na een hele maand iedere dag drie liter water, is Sarah lyrisch over het resultaat. “Ik voel me geweldig, mijn rimpels zijn verdwenen en ik voel me slank, fit en gezond.”

Bekijk de foto’s hier. Had jij dit verwacht?

Deze signalen van je lichaam betekenen dat je meer water moet drinken >

Bron: Grazia | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook