Katten en tosti’s blijken sleutel tot succes in horeca

Voor jezelf beginnen? Dít zou je moeten doen.

Lees ook

Toe aan een carrièreswitch? Als je bedenkt dat je voor jezelf wil beginnen, is het natuurlijk wel zo fijn om een gat in de markt te vinden. Óf om het goed af te kijken. Zo zijn kattencafés en tostibars zijn echte succesformules.

Volgens trendwatcher Bram Kosterink zijn specialisaties een duidelijke trend in de horeca. Neem bijvoorbeeld de kattencafés. “Het zijn er nu negen en dat worden er alleen maar meer”, vertelt hij aan RTL Nieuws. Dit zou dan ook de toekomst zijn.

Niet alleen een bepaald thema maar ook de focus op één product is een populaire trend in de horecawereld. De specialisatie daarin is ook een sleutel tot succes, als we Kosterink mogen geloven. “We zien bijvoorbeeld het aantal tostizaken snel groeien, zowel in de grote steden als daarbuiten.”

Hoe het komt dat er steeds meer ‘ongewone’ horecazaken uit de grond schieten? “Ondernemers hadden moeite om het hoofd boven water te houden, waardoor ze gedwongen werden om creatief te werken.”

Bij dit Japanse bedrijf helpen kantoorkatten je van stress af >

Bron: RTL Nieuws | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook