Deze dingen moet je vermijden in een all inclusive resort

Zo kun je onbezorgd genieten!

Lees ook

Je hoeft tijdens je vakantie echt niet alleen maar op groenten en fruit te leven, maar om nou elke dag alles te eten waar je zin in hebt is ook weer iets te veel van het goede. Dat je bij een all inclusive resort alles kan eten wat je wil, betekent niet dat je dat ook per se moet doen. Probeer dan ook zoveel mogelijk eten te vermijden dat veel suiker en calorieën, maar weinig voedingsstoffen bevat. Je hebt je niet voor niets zo in het zweet gewerkt voor dat bikinilijf. Welke dingen je beter kunt vermijden?

1/ Pannenkoeken en wafels

Niks mis mee als je dit af en toe eet, want je moet natuurlijk ook genieten. Maar om nou direct elke ochtend bij het buffet te beginnen met pannenkoeken en wafels, is niet zo’n heel erg goed idee. Ga liever voor een lekkere omelet met veel groenten. Je zit sneller vol en eet ook nog eens verantwoord.

2/ IJsjes

Wanneer je een wandeling langs de boulevard maakt en trek hebt in een lekker ijsje, neem ‘em dan vooral. Maar doe ook dit met mate, want anders neem je naast je vuile was ook een extra vetlaagje mee naar huis. Heb je toch elke zin in iets zoets? Kies dan voor vers fruit. Lekker en gezond!

3/ Brood als voorgerecht

Vooral in een All Inclusive resort zie je vaak dat mensen naast hun avondeten ook veel brood nemen. Thuis doe je dit ook niet elke dag, dus probeer dit op vakantie ook niet te vaak te doen. Vooral met zo’n dikke laag boter eroverheen gaat het erg hard en vaak neem je het alleen maar omdat het er nou eenmaal is.

4/ Cocktails

Tijdens je vakantie is er niets zo lekker als aan het strand een heerlijke cocktail drinken. Vaak bevatten de zoete drankjes enorm veel calorieën, waardoor het snel aantikt. Probeer dus niet je hele vakantie alleen maar aan de cocktailbar te hangen, want eenmaal thuis ben je hier een stuk minder blij mee.

Bij dit Amsterdamse hotel slaap je onder de sterren >

Bron: Grazia | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook