Aan deze work-out heeft Gigi Hadid haar gespierde armen te danken

Gigi's personal trainer Andrea Orbeck onthult met welke work-out jij ze ook kunt krijgen.

Aan deze work-out heeft Gigi Hadid haar gespierde armen te danken

Iedere vrouw wil voor de zomer een afgetraind lichaam om zo zelfverzekerd mogelijk in een bikini te kunnen stralen. Daar is echter wel wat discipline voor nodig, en dat geldt natuurlijk ook voor modellen als Gigi Hadid. Naast haar drukke leven als model op de catwalk en sets, brengt ze heel wat uren door in de sportschool. Dat werpt zijn vruchten zeker af, want haar lichaam is hartstikke strak. Vooral haar gespierde armen blijven niet onopgemerkt, maar hoe houdt ze die in shape? Gigi's personal trainer Andrea Orbeck onthult met welke work-out jij ze ook kunt krijgen.

Van pilates tot ballet en boksen, het is voor modellen als Gigi dagelijkse kost. Vooral het boksen behoort tot een van de favorieten van het model, omdat ze daar naar eigen zeggen een aardig potje agressiviteit in kwijt kan. Ook levert het haar de nodige spieren op. “Het ding rondom boksen is dat je naast een hoge hartslag er ook veel calorieën mee verbrandt, wat ervoor zorgt dat je spieren beter zichtbaar worden”, vertelt Andrea.

Wanneer Andrea met Gigi – of andere bekende klanten als Emma Roberts en Heidi Klum – traint, voegt hij er dan ook altijd een aantal minuten boksen aan toe. “Het is zo effectief.” Hij doet dan ook altijd een interval van twee minuten met daarop volgend een halve minuut waarbij ze zo snel mogelijk moeten slaan als ze kunnen. “Je ziet al zichtbaar resultaat na twee weken, wanneer je ongeveer drie dagen in de week dertig minuten bokst.”

Wel is het volgens Andrea van belang dat je het doet bij een sportschool die er ook daadwerkelijk veel verstand van heeft. “Het is cruciaal dat je van iemand les krijgt die weet wat-ie doet. Investeer dus tijd en geld in een goede leerschool en je zult zien dat je het hele pakket krijgt.”

Het ding dat altijd gephotoshopt wordt bij Gigi Hadid >

Bron: Happy in Shape | Beeld: Getty Images, Instagram