Een kersverse uitagenda met tips voor juni

Deze dingen mag je niét missen deze maand.

Lees ook

FOOD
Taste of Amsterdam
Happy Happy Joy Joy, BAUT, Mr. Temaki, Bridges en nog veel meer foodtrucks strijken met Pinksteren neer in het Amstelpark voor Taste of Amsterdam.
2 t/m 5 juni, Amsterdam, tasteofamsterdam.com

FILM
Verschrikkelijke Ikke 3
Groots fan van Verschrikkelijke Ikke en de Minions? Goed nieuws, aan het einde van deze maand komt alweer het derde deel van Verschrikkelijke Ikke in de bioscoop. Voor deze film ben je in elk geval nooit te oud.
Vanaf 28 juni in de bioscoop, pathe.nl

SPORT
The Walkthrough
Bij deze hardloopwedstrijd ren je niet gewoon door de straten van Groningen, maar ga je dwars door gebouwen heen. De aftrap vindt deze editie plaats in de Mediacentrale, daarna ren je onder meer door de panden van Menzis en Century Groningen.
2 juni, Groningen, thewalkthrough.nl

HOTSPOT
Fisk
Liefhebber van vis? In de Amsterdamse Pijp is een nieuwe energieke visbar geopend waar eten, drinken en muziek samenkomen. Fisk brengt de dynamiek en gastvrijheid van Tel Aviv en Barcelona naar de Eerste Sweelinckstraat in de hoofdstad waar het genieten geblazen is.
Vanaf nu geopend, Amsterdam, barfisk.nl

FESTIVAL
Efteling Midsummer Festival
Dansen, lekker eten en drankjes doen in sprookjesachtige sferen? Op 17 juni organiseert de Efteling een festival waar je kunt genieten van de magische attracties, naast zeven area’s met muziek en meer.
17 juni, Kaatsheuvel, efteling.com

MUZIEK
Culturele Zondagen
Voor Culturele Zondagen verandert Utrecht weer in één groot muziekpodium, waar nieuwe talenten en grote gevestigde namen samenkomen.
4 juni, Utrecht, culturelezondagen.nl

HOTSPOT
PURE juice
Als Rotterdammer de beste cold pressed juices nog niet gevonden? Bij deze nieuwe spot kun je niet alleen terecht voor fijne cold pressed sapjes, maar ook voor superfood smoothies, bowls en healthy bites. Gezond en lekker!
Vanaf 1 juni geopend, Rotterdam, purejuice.nl

10 x Foodfestivals die je niet mag missen >

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook