Deze bizarre wimpertrend gaat viral

Wat vind jij ervan?

Deze bizarre wimpertrend gaat viral

Net toen je dacht dat je alles wel zo’n beetje gezien had, werd designer Tien Pham gespot op de jaarlijkse Maker Faire in Florida, waar hij zijn collectie nepwimpers genaamd F. Lashes onder de aandacht bracht. Het zijn echter geen ‘gewone’ nepwimpers, maar lichtgevende wimpers.

De valse wimpers worden aan je natuurlijke wimpers bevestigd met wimperlijm, zo schrijft Grazia. De wimpers worden elk verbonden met transparante draadjes die aan een kleine batterij – aan de achterkant van je hoofd – worden bevestigd. De batterij is ook voorzien van knopjes, waardoor de wimpers ‘aan’ gaan en in verschillende standen gezet kunnen worden. Volgens Tien is het licht niet zichtbaar voor de gebruiker. 

Daarnaast zijn ze, volgens hem, behoorlijk veilig. Hoewel de wimpers op batterijen werken, worden ze niet warm en zouden ze daardoor niet gevaarlijk zijn voor de ogen. Opvallend is dat Tien claimt dat de wimpers wél sweat proof zijn, maar dat ze niet waterproof zijn. Dus als je in een enorme plensbui belandt, is het oppassen geblazen. Tien is druk bezig met het opzetten van een crowdfunding-pagina om de distributie van F.Lashes te realiseren. De wimpers zullen beschikbaar zijn in het roze, rood, blauw, wit, geel en groen. Wat de verkoopprijs zal zijn, is nog onduidelijk.

Bekijk zijn demonstratie hieronder.

Is dit de nieuwe truc die wenkbrauwen voller doet lijken? >

Bron: Grazia | Beeld: iStock