Win! 2 kaarten voor het yoga & beauty beach event van Sisley

Zó kun je voor niets bij het exclusieve yoga & beauty beach event aanwezig zijn!

Lees ook

Je kunt niet meer meedoen aan deze actie.

Het kan je haast niet ontgaan zijn: na het succes van vorig jaar organiseert Marie Claire in samenwerking met Sisley een exclusief evenement waarbij beauty en yoga samenkomen. Een luxe event dat plaatsvindt op donderdag 15 juni op het strand van Zandvoort. De reguliere kaarten zijn uitverkocht, maar goed nieuws: Marie Claire geeft twee kaarten weg waardoor je er toch bij kunt zijn!

VIP Yoga- en Beauty School

In het Beachhouse van strandrestaurant Hippie Fish in Zandvoort nemen de experts van Sisley je mee naar de wereld van luxe cosmetica. Tijdens een VIP beauty- class leren ze je de laatste tips & tricks, je krijgt een masterclass yoga met uitzicht op zee en tussendoor wordt er een uitgebreide zomerlunch verzorgd.

Voor €29,95 kun jij erbij zijn en keer jij aan het eind van de dag verfrist huiswaarts, mét een een goodiebag met 150 euro aan Sisley-producten. Het evenement duurt van 10.30 uur tot 15.00 uur en is toegankelijk voor yogaliefhebbers van ieder niveau.

Meedoen?

Meedoen is makkelijk. Je hoeft alleen maar onze Facebookpagina te liken en je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Ben je al lid en fan van ons, no problem! Stuur dan gewoon even een privéberichtje via Facebook. Na afloop van de actie nemen we contact op met de winnaars.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief:

Voorwaarden
Na afloop van de actie wordt er contact opgenomen met de winnaressen. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt, als je je maar inschrijft voor onze nieuwsbrief. De actie loopt t/m 5 juni 2017. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Aan de actie kunnen geen rechten worden ontleend.

Over het merk Sisley

Sisley staat bekend om de schoonheidsproducten van hoogwaardige kwaliteit, geproduceerd met de beste bestanddelen uit planten en etherische oliën. Het Franse familiebedrijf – in 1976 opgericht door de familie D’ornano –– heeft een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige en luxe huidverzorgingsproducten, geuren en make-up.

Laatste nieuws

Zie ook