Veelbelovend programma Amsterdam FashionWeek bekend

En de kaartverkoop gaat vandaag van start!

Veelbelovend programma Amsterdam FashionWeek bekend

Half juli is het weer zover: Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam. Het Westergasfabriekterrein in onze hoofdstad is weer dé plek die een paar dagen geheel in het teken staat van mode. Het programma is bekend en jij kunt erbij zijn.

Op donderdag 13 juli begint de zomereditie van Amsterdam FashionWeek, met weer een veelzijdig programma. Tijdens de aftrap zien we een mix van veelbelovend talent en ervaren modeontwerpers. Zo passeren onder meer het jonge modecollectief Das Leben am Haverkamp en Bas Kosters de revue.

Het moge duidelijk zijn dat Amsterdam FashionWeek een podium biedt aan gevestigde designers, maar ook als springplank voor aanstormend talent fungeert. Zo wordt weer de bekende modeprijs ‘Lichting’ uitgereikt, aan de beste afstudeerder van het jaar – gekozen door een internationale vakjury. Het stemmend publiek kiest de designer die met de publieksprijs naar huis gaat. Daarnaast wordt met het initiatief Fashion LAB en het terugkerende Future Generation weer gefocust op nieuw talent.

De zomereditie van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam 2017 vindt plaats van 13 t/m 16 juli op het Westergasfabriekterrein. Het gehele programma vind je hier. Een aantal shows is bij te wonen, de kaartverkoop gaat vandaag van start.

De populairste swimwear van het moment volgens Pinterest >

Bron/beeld: Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam, ANP