Krasjes op je zonnebril? Met deze stappen krijg je ze eruit

Easy as 1,2,3!

Lees ook

Na regen komt zonneschijn en dat betekent dat onze zonnebrillen na vorige week weer gerust onze tassen mogen worden getoverd. Hoe voorzichtig je ook met je favoriete sunnies om probeert te gaan, je ontkomt haast niet aan krasjes op de glazen. Maar ook daar is gelukkig een oplossing voor.

Je zonnebril komt in aanraking met zandkorrels op het strand, je stopt ‘m in je tas – in een hoesje weliswaar, maar toch – en ga zo maar door: er zijn vele manieren waarop jouw bril kan beschadigen. Die vervelende lichte krasjes er weer uitkrijgen? Met wat tandpasta en een microvezeldoekje kom je verder dan je denkt.

Allereerst moet je je zonnebril in het licht houden om de krasjes te spotten, maak hem vervolgens schoon met een microvezeldoekje zodat er geen vuil achterblijft. Doe dan wat witte tandpasta (geen witter makende tandpasta of tandpasta met kleur) op je vinger die je gelijkmatig met cirkelende bewegingen over de glazen wrijft. Doe dit vijf minuten lang en spoel de glazen erna af met lauwwarm water. Dan alleen nog droogdeppen en je zonnebril zou weer als nieuw zijn. Enne, deze hack zou ook werken voor je telefoon! Al moet je dan natuurlijk wat voorzichtiger te werk moeten gaan. Succes!

Dit is de meest opvallende festivaltrend van het moment >

Bron: E! Online | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook