Win! 10×2 kaarten voor Taste of Amsterdam

Met Pinksteren eten, drinken en genieten op het foodfestival? Doe mee aan de actie en win!

Lees ook

Happy Happy Joy Joy, BAUT, Mr. Temaki, Bridges en nog veel meer food trucks strijken met Pinksteren neer in het Amstelpark in Amsterdam voor Taste of Amsterdam. Dat betekent eten, drinken en natuurlijk genieten! En best of all: Marie Claire mag 10×2 kaarten weggeven voor het festival.

Van 2 tot en met 5 juni 2017 beleef je de lekkerste Pinksterdagen ooit dankzij Taste of Amsterdam. Nederlandse topchefs als Jonnie Boer, Michiel van der Eerde en Julius Jaspers zetten de pannen op het vuur voor hét foodfestival waar jij bij wilt zijn. Je kunt er niet alleen eten en drinken, maar ook workshops volgen.

Het festival gratis bijwonen? Hieronder zie je hoe je kunt meedoen aan de actie. Niet gewonnen? Niet getreurd, als jij je kaarten koopt via deze link ga je voor een fijn prijsje naar Taste of Amsterdam. Speciaal voor Marie Claire-lezeressen!

Meedoen?

Meedoen is makkelijk. Je hoeft alleen maar onze Facebookpagina te liken en je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Ben je al lid en fan van ons, no problem! Stuur dan gewoon even een privéberichtje via Facebook met daarin je e-mailadres. Na afloop van de actie nemen we contact op met de winnaars.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief:

Voorwaarden
Na afloop van de actie wordt er contact opgenomen met de winnaressen. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt, als je je maar inschrijft voor onze nieuwsbrief. De actie loopt t/m 28 mei 2017. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Aan de actie kunnen geen rechten worden ontleend.

Laatste nieuws

Zie ook