Dankzij het schrappen van dit ene ingrediënt viel Adele kilo's af

Dat zo'n kleine aanpassing zulke gevolgen kan hebben!

Dankzij het schrappen van dit ene ingrediënt viel Adele kilo's af

Dat Adele naast haar optredens en quality time met haar gezin wat uren in de sportschool doorbrengt, moge duidelijk zijn. Het viel niet alleen haar fans maar ook de rest van de wereld op dat de kilo’s er zijn afgevlogen bij de Britse zangeres, maar hoe heeft ze dat voor elkaar gekregen?

Adele verklapt dat ze het te danken heeft aan kleine aanpassingen in haar sport- en voedingsschema, maar ook dat er één ding is waar ze definitief afscheid van heeft genomen. “Ik dronk zo’n tien koppen thee per dag met twee suikerklontjes erin, dus daarmee kreeg ik twintig suikerklontjes per dag binnen”, vertelt de zangeres. “Nu drink ik geen thee meer en heb ik meer energie dan ooit.”

Dat ze haar best doet om wat gewicht kwijt te raken, is niet omdat Adele wil voldoen aan het ‘ideaalbeeld’. “Ik doe het om gezond en gelukkig te zijn. Ik heb nooit problemen gehad met hoe ik eruit zie.” Integendeel, ze is blij met haar uiterlijk. “Dat is altijd zo geweest. Ik heb bij anderen gezien hoeveel ze met hun uiterlijk bezig kunnen zijn; mensen willen slanker zijn of grotere borsten hebben en dat houdt ze soms volledig in de greep. Dat wil ik niet in mijn leven.”

Waarom Adele geen pizza meer eet (en dat is niet vanwege de calorieën!) >

Bron: Marie Claire UK | Beeld: ANP