Win! Zora by L-armband & Kiehl’s Masque t.w.v. € 80

Marie Claire mag vijf van deze fantastische sets weggeven. Doe mee!

Lees ook

Je kunt niet meer meedoen aan deze actie

Kiehl’s is een van de beautymerken die al jaren – sinds 1851 om precies te zijn – met een breed assortiment aan fijne producten in de schappen ligt. Het Calendula & Aloe Soothing Hydration Masque is een lichtgewicht gelmasker met hand geplukte bloemblaadjes van de Calendula-plant en aloe vera. Het belooft een verfrissende hydratatie met als resultaat een gekalmeerde huid. Gebruik je het regelmatig, dan revitaliseert de huid voor een gezonde teint. Wie wil dat nu niet? Marie Claire mag er vijf van weggeven mét een extraatje: samen goed voor maar liefst 80 euro!

De 5 gelukkige winnaars krijgen naast kans op een pot Calendula & Aloe Soothing Hydration Masque van Kiehl’s een armband van Zora by L cadeau, de Zora by L ‘Texas Necklace’ – een verguld armbandje met een trendy cactus. Voor een vriendin, je moeder of natuurlijk jezelf.

Meedoen?

Meedoen is makkelijk. Je hoeft alleen maar onze Facebookpagina te liken en je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Ben je al lid en fan van ons, no problem! Stuur dan even een privéberichtje via Facebook. Na afloop van de actie nemen we contact op met de winnaars.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief:

Voorwaarden
Na afloop van de actie wordt er contact opgenomen met de winnaressen. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt, als je je maar inschrijft voor onze nieuwsbrief. De actie loopt t/m 21 mei 2017. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Aan de actie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Laatste nieuws

Zie ook