Kom naar de Marie Claire Masterclass ‘Building your own Business’

Marie Claire organiseert een masterclass en jij kunt erbij zijn. Save the date!

Lees ook

Groot denken, meer uit je werk halen, voor jezelf beginnen. Naast Marie Claire @Work en de Starters Award organiseren we de MC Masterclass ‘Building your own Business’ op 25 juni in The College Hotel in Amsterdam. Met sprekers Hanna Verboom, Olcay Gulsen en Emilie Sobels, en alle tijd om te netwerken. Be there!

Hanna Verboom – Allround Ondernemer

Ze speelt in series en films, maar Hanna is vooral ondernemer en regisseur (in 2015 debuteerde ze op het Cannes Filmfestival). Ze is founder van video on demand platform Cinetree en oprichter van stichting Get It Done, die kleine ontwikkelingsprojecten financiert.

Olcay Gulsen – Klimmer & Carrièretijger

SuperTrash & ST Studio eigenaresse Olcay Gulsen klom van niets op naar de top. Ze kent de ins en outs van het runnen van je eigen bedrijf. En met haar ervaring hielp ze in het tv-programma Werk aan de winkel winkeliers hun zaak tot een succes te maken.

Emilie Sobels – Social & Netwerksucces

Op haar 21ste richtte ze met 3 ondernemers fashion community Fashiolista.com op. En in 2015 lanceerde Emilie co-working space voor vrouwen Hashtag Workmode. Eind juni verschijnt het boek Babe, you got this, van Sobels en Martje Haverkamp.

MC Masterclass programma

  • 09.30 – 10.00: opening van de ochtend
  • 10.00 – 10.45: Masterclass – Emilie Sobels
  • 10.45 – 11.30: Masterclass – Hanna Verboom
  • 11.30 – 11.45: Short break
  • 11.45 – 12.30: Masterclass – Olcay Gulsen
  • 12.30 – 13.00: Netwerken & afsluiten met hapjes & drankjes

Dit evenement mag je niét missen. Als abonnee kun je er voor slechts € 17,50 bij zijn, niet-abonnees kunnen een plek bemachtigen voor € 22,50. Klik HIER om kaarten te bestellen. Ben jij erbij? Meld je aan op ons Facebook-event!

Laatste nieuws

Zie ook