Deze items maken jouw leven als carrière mom een stuk gemakkelijker

Moet je hebben! #ad

Lees ook

Als jonge moeder met een goede carrière kan het sporten er weleens bij inschieten. ’s Ochtends breng jij je kinderen naar de opvang, moet gelijk door naar je werk en uit werk haal je ze op, moet je nog koken én de kids naar bed brengen. Geen verrassing dat je dan blij bent als je eindelijk eens op de bank kunt ploffen zónder ervan af te komen.

Voor iedere vrouw voor wie dit herkenbaar in de oren klinkt, komt Stokke® met dé oplossing – namelijk hun Athleisure collectie. Deze lijn bestaat uit een Xplory® kinderwagen en MyCarrier™ draagzak in de nieuwe kleuren marineblauw en koraal. Handig in gebruik en ontzettend fashionable voor de up and running citymom. Dit betekent natuurlijk niet dat jouw partner er geen baat bij heeft: ook voor hem zijn de items draagbaar. Voor als hij op een zondagochtend gaat wandelen bijvoorbeeld, komt-ie aan zijn beweging en jullie spruit aan de frisse buitenlucht. Win-win, toch?

Het fijne van de nieuwe Stokke® Athleisure collectie is dat de producten gemaakt zijn van ademende stoffen die gemakkelijk schoon te houden zijn en zorgen voor een goede ventilatie. Om de collectie compleet te maken zijn er bijpassende producten als een luiertas en zonneklep, ook gemaakt van waterafstotend en geventileerde athleisure stoffen.

Dankzij deze collectie kun je genieten van je werkende, actieve én modebewuste leven. Meer info en bestellen? Klik dan hier.

Advertorial | Bron/beeld: Stokke®, iStock

Laatste nieuws

Zie ook