Gek op muziek? Vier het leven met live-artiesten

Dankzij Plugify hoeft dat helemaal niet veel te kosten!

Gek op muziek? Vier het leven met live-artiesten

Ze zeggen dat het leven een feestje is, maar dat je wel zelf de slingers op moet hangen. Doen we! Maar bestaat een feestje uit alleen slingers? Waar zijn de hapjes, de drankjes en vooral: waar is de muziek? Want het leven vieren, daar mag je flink voor uitpakken. Moet je die Spotify playlist niet even parkeren en gewoon omdat het kan een artiest boeken? Dat is pas écht het leven vieren. Je hoeft echt niet te wachten op een huwelijk of jubileum, er zijn genoeg dagen en nachten die nóg specialer worden met een live-act. En via het hippe online platform Plugify boek je die artiest in een handomdraai. Je vindt op Plugify meer dan 900 muzikale talenten. Sommigen studeren nog aan het conservatorium (vanaf € 50), anderen zitten in professionele tienkoppige coverbands. Laat je inspireren door deze uit het leven gegrepen suggesties…

De housewarming van jouw eigen plek onder de zon

De ideale setting: fijne vrienden, lekker eten, goede wijn en een bandje dat komt optreden in jouw nieuwe woonkamer. Het kan allemaal! Een goede housewarming organiseren hoeft niet ingewikkeld te zijn en het boeken van livemuziek is dat ook niet. Maar het is wél zó sfeervol dat iedereen het gegarandeerd nog weken over jouw housewarming heeft.

Indruk maken op je Happn-date

Tuurlijk kun je ergens een casual biertje doen, naar de Ton Ton Club gaan of een cocktail drinken bovenin de A’DAM Toren. Maar wil je écht indruk maken, dan boek je een artiest die jou en je date komt toezingen. Een goed begin is het halve werk, en romantischer wordt het niet! Ook handig voor als je uitgepraat raakt of je date minder aantrekkelijk blijkt; een singer-songwriter is vaak ook leuk om naar te kijken.

De babyshower van een vriendin

Natuurlijk zijn babyshowers altijd feestelijk. Maar soms ook een tikkie saai, en dat is zonde want dat hoeft helemaal niet. Hoe zou je vriendin het vinden als een singer-songwriter haar trakteert op een huiskamerconcert? Plugify’s “De Liedjesbrouwer” en “Luka” schrijven liedjes op verzoek. Dat is pas echt een origineel cadeau voor moeders to be!

Je hebt promotie gemaakt

Een nieuwe baan wordt vaak gevierd aan een bar of in een restaurant, en ook een promotie is natuurlijk een feestje waard. Ook leuk: verras je vriend(in) die promotie heeft gemaakt en stuur een artiest op hem/haar af. Quelle surprise!

De eerste keer dat je na de winter met een boot over de grachten vaart

Met een boot over de grachten, glas bubbels, lekkere hapjes en iemand die de weg kent op de gitaar; een memorabel eerste tochtje. Je waant je zelfs in Venetiaanse sferen, zie je het al voor je?

Artiesten boeken om het leven mee te vieren

Via Plugify kun je met meer dan 900 artiesten in contact komen. Er zit altijd iemand bij die samen met jou het leven wil vieren en dat bijzondere moment extra speciaal wil maken. Artiesten boeken wordt daarmee heel gemakkelijk. Van vrolijke bands voor een lekker feest of singer-songwriters die zorgen voor een intieme sfeer. Extra leuk is dat een artiest boeken helemaal niet duur hoeft te zijn; voor €50 staat er al iemand bij jou voor de deur. Enjoy!

Advertorial | Bron/beeld: Plugify, iStock