Must go: het yoga & beauty beach event van Sisley

Dit mag je niet missen!

Must go: het yoga & beauty beach event van Sisley

Na het succes van vorig jaar, organiseren we samen met Sisley opnieuw een exclusief yoga & beauty event op het strand. De luxe belevenis vindt plaats op 15 juni en jij kunt erbij zijn.

VIP Yoga- en Beauty School

In het Beachhouse van strandrestaurant Hippie Fish in Zandvoort nemen de experts van Sisley je mee naar de wereld van luxe cosmetica. Tijdens een VIP beauty- class leren ze je de laatste tips & tricks, je krijgt een masterclass yoga met uitzicht op zee en tussendoor wordt er een uitgebreide zomerlunch verzorgd.

Voor €29,95 kun jij erbij zijn en keer jij aan het eind van de dag verfrist huiswaarts, mét een een goodiebag met 150 euro aan Sisley-producten. Het evenement duurt van 10.30 uur tot 15.00 uur en is toegankelijk voor yogaliefhebbers van ieder niveau. Klik op de onderstaande button om kaarten te bemachtigen.

Over het merk Sisley

Sisley staat bekend om zijn schoonheidsproducten van hoogwaardige kwaliteit, geproduceerd met de beste bestanddelen uit planten en etherische oliën. Het Franse familiebedrijf in 1976 opgericht door de familie D’ornano –heeft een uitgebreid assortiment van hoogwaardige en luxe huidverzorgingsproducten, geuren en make-up.

The Sisley x Marie Claire Yoga Masterclass is powered by Sisley