7 redenen waarom een onenightstand best goed kan zijn

Ha!

7 redenen waarom een onenightstand best goed kan zijn

Krijg jij scheve blikken van vriendinnen als jij zo nu en dan een onenightstand hebt? Dat zij al een lange tijd een vaste relatie hebben, hoeft natuurlijk niet te betekenen dat jij daar ook al aan toe bent. Je hoeft je echt niet schuldig te voelen als je weleens met een random man mee naar huis bent gegaan. En wel om deze redenen:

1/ Het is leuk

Want sex is fijn en iedereen heeft er weleens behoefte aan. Need we say more?

2/ Het geeft je een ego boost

Dat jij iemand tijdens het stappen zo hebt weten te versieren dat hij met je mee naar huis wil of jij meevraagt, streelt je ego natuurlijk enorm. En dat is ook weleens fijn.

3/ Beter dan friends with benefits

Hoe je het ook wendt of keert, de kans is groot dat een van de twee op een gegeven moment tóch gevoelens voor de ander krijgt. Als deze niet wederzijds zijn, kan dat behoorlijk pijnlijk zijn...

4/ Je kunt je van een andere kant laten zien

Als het goed is, zie je hem nooit meer terug dus je kunt je echt even van je bad girl kant laten zien. Want ach, hij kent je verder toch niet.

5/ Om over je ex heen te komen

Let's face it, er is nu eenmaal geen betere manier om over je ex heen te komen dan om met andere mannen in contact te komen.

6/ Je hoeft 'm nooit meer te zien

Als je uit bent op één ding en geen zin meer hebt om hem daarna nog eens te zien, dan doe je dat toch niet? Het heet niet voor niets een onenightstand.

7/ Het kan, dus waarom niet?

Nu je nog single bent, kun je nog uitspoken wat je kan zonder dat je een scheve schaats rijdt.

Onderzoek: zo lang zou je moeten wachten tot sex met een nieuw iemand >

Bron: Metro UK | Beeld: iStock