Onthuld: de banen die het best scoren in online datingwereld

Daters, opgelet!

Lees ook

Als je via de online weg de liefde probeert te vinden, zijn er een aantal factoren belangrijk. Zo speelt de foto die je kiest een grote rol en ook de tekst in je bio kan je kansen maken of kraken. Dat is niet alles, je baan zou namelijk ook van invloed zijn.

Datingapp Happn liet een onderzoek los op welke banen mannen en vrouwen aantrekkelijker maken op het gebied van online daten. Voor beide geslachten werd een top vijf opgesteld, die misschien niet eens zo verrassend is. Vrouwen zouden namelijk een voorkeur hebben voor een man met een glansrijke carrière als advocaat, zo blijkt uit gegevens van 2,9 miljoen Happn-gebruikers. Mannelijke advocaten zouden gevolgd worden door analisten, ingenieurs, mannen die een salesbaan hebben en dokters. Ook mannen zouden het liefst een advocate naast zich hebben lopen, gevolgd door leraressen, ontwerpsters, marketeers en dokters.

Staat jouw baan er niet tussen? Niet getreurd, een goede openingszin zou namelijk ook wonderen doen. En hier lees je wat je het beste kunt vragen. Good luck!

Onderzoek: op dit type vrouw wordt iedere man verliefd >

Bron: Mashable | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook