Deze acteurs had Jennifer Grey het liefst in Dirty Dancing’s remake gezien

Daar kunnen wij ons wel in vinden!

Lees ook

De remake van de klassieker Dirty Dancing is niet alleen iets waar de fans benieuwd naar zijn, ook de oude cast kijkt uit naar de vernieuwde film. Jennifer Grey, die een van de hoofdrollen speelde in de originele versie, onthult in een radio-interview wie ze graag in de hoofdrol had gezien in de remake. “Natalie Portman en Ryan Gosling. Zouden jullie het niet leuk vinden om hen te zien? Of Channing Tatum?”

Of Natalie jong genoeg is om de rol te spelen, weet Jennifer niet zeker maar ze vindt haar gewoonweg geweldig. “Ze is zo goed, mooi en geweldig – en ze kan goed dansen”, zegt ze. “En Ryan Gosling heeft iets, snap je wat ik bedoel? Hij heeft iets en is een beetje mysterieus.” Channing Tatum is haar tweede keuze. “Hij danst en is ontzettend knap. Hij is grappig en ontzettend slim; slim genoeg om zichzelf niet te serieus te nemen.” Ook vertelt ze hoe wild ze werd bij het zien van Magic Mike, waar Channing een grote rol in speelt. “Ik kon bijna niet geloven hoeveel seksuele energie er in zijn danskunsten zit.”

In de remake van Dirty Dancing zijn de hoofdrollen nu gegaan naar Abigail Breslin (Baby), Colt Prattes (Johnny), Sarah Hyland (Lisa Houseman) en Debra Messing (Marjorie Houseman).

Jennifer Grey doet pijnlijke onthulling over de lift in Dirty Dancing >

Bron: Marie Claire UK | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook