Waarom je vandaag goedkoop een ticket kan scoren

Globetrotters opgelet, dít nieuws gaat je dag maken!

Lees ook

Globetrotters opgelet! Dit nieuws gaat je dag maken. We waarschuwen je alvast, want je zou weleens spontaan een reisje (of tien) kunnen boeken, want vandaag boek je tickets naar een toffe stad of een warm oord voor een zeer betaalbare prijs. En wat is er leuker dan vakantievoorpret? We leggen even uit waarom vandaag de dag der dagen is.  

We vroegen travelexperts naar dé truc om goedkoop tickets te scoren. Een reisspecialist van easyJet onthult er één. Je hebt deze vast eerder gehoord, als je op tijd boekt zijn er meer goedkope vluchten te vinden. Vraagt blijft: hoever van tevoren precies? Welnu. Op gezette tijden gooien vliegtuigmaatschappijen een nieuwe lading vliegtickets online. Dat is hét moment om een vlucht te boeken. En dat is dus vandaag. Als je nú boekt zal je nog tickets vinden voor het basistarief. Juist, je vliegt dus naar Nice (voor wat winterzon), Edinburg (voor een flinke dosis cultuur) of naar Lyon (voor wijn en de Franse keuken) voor een prikkie. Moet je wel direct boeken, want hoe langer je wacht, hoe hoger de prijs wordt.

Vandaag zijn de tickets online gegaan voor de periode februari tot en met maart 2018. Van Praag tot Lissabon en van Rome tot Manchester: er zijn genoeg bestemmingen om uit te kiezen. Mochten we je een tip geven, dan tippen wij Lyon. De Franse stad maakt een keiharde comeback. Slaap in het Okko Hotel, een kunstig boetiekhotel op twintig minuten lopen van de binnenstad. Net zo comfortabel (en betaalbaar) als je vliegreis. Bon voyage!

Vergeet Bali, dít is de tropische bestemming van 2017 >

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook