Verwen jezelf keer op keer met de mooiste verse boeketten

Elke twee weken de mooiste en meest verse bloemen in huis? Speciaal voor Marie Claire-lezeressen mét korting!

Lees ook

Wil je best wel de mooiste en meest verse bloemen bij jou thuis bezorgd krijgen of wil jij je moeder (bijna Moederdag!) op een originele en blijvende manier verrassen? Bloomon maakt het mogelijk met hun bloemenservice, waarbij je iedere twee weken een prachtig boeket krijgt. Enne, speciaal voor Marie Claire-lezeressen is er een fijne korting!

Als je in de supermarkt een leuk bosje bloemen mee wilt pakken, is dat soms een lastige opgave. Want óf de mooie boeketten zijn al weg óf ze zijn niet vers. Met bloomon hoef je hier niet bang voor te zijn, want zij leveren hun bloemen rechtstreeks van de kweker naar jouw voordeur. Zo heb je dus altijd de verse én verschillende bloemen op tafel staan! Dat geeft niet alleen je interieur een gezellige touch, maar je zult merken dat je er vrolijker door wordt. Win-winsituatie, toch?

Het formaat van de boeketten kies je zelf; small, medium of large. Ook kun je zelf bepalen hoe vaak je een bos wilt ontvangen. Speciaal voor de lezeressen van Marie Claire heeft bloomon een leuke actie: sluit nu een abonnement bij bloomon af, en krijg je een vaas ter waarde van 15 euro cadeau bij je eerste bos. Ga naar www.bloomon.nl en voer de giftcode MCLAIRE in tijdens de laatste stap van het bestelproces.

Advertorial | Beeld: bloomon

Laatste nieuws

Zie ook