Laat je inspireren door de Ballets Russes-styles van ST. studio

Met deze items ga jij stijlvol, dansend én on trend de zomer in!

Lees ook

Genieten van een wijntje op het terras en die nieuwe klus binnenhalen in een stijlvolle zomerse look? Of elke dag met nog meer plezier naar je werk of vriendinnen omdat je eindelijk weer zonder jas naar buiten kunt? Het is eindelijk weer tijd om dansend de lente in te gaan. En waar kun je je inspiratie voor je dancing summer elegance nou beter vandaan halen dan van de free-spirited, krachtige, elegante en verfijnde Ballets Russes-styles van ST. studio?

Coco style

Voor wie ze nog niet kent: dit Russische ballet veroverde in de 20ste eeuw de harten van het Westen met hun rondtrekkende groep dansers. Niet alleen de muziek en choreografieën waren fantastisch, de kostuums werden ontworpen door niemand minder dan Coco Chanel! En dit is nog niet alles… Pablo Picasso verzorgde namelijk de spectaculaire decors. Allemaal goede redenen vond ST. studio om je mee op reis te nemen door de wereld van dit Ballet Russes en samen met jou het maximale te halen uit dit bijzondere balletgezelschap! Benieuwd naar hoe dit er uit komt te zien?

Inspired by Picasso

Om te beginnen zijn de kubistische invloeden van master Picasso terug te zien door colourblockingpatchworks en 3D-kant. Highlights zijn de mini skater-skirts in combinatie met boxy tops en tops met trompetmouwen in taupe-tinten.


Russisch folklore

Maar ook de Russische folklore wordt niet vergeten: kijk maar eens naar deze unieke porcelain-print en de de scherpe architecturale lijnen van de designs die een twist geven aan het folklore motief. Eyecatcher is de kimonojurk van satijnviscose die als jurk, lang vest, of – in combinatie met pantalon – als een suit gedragen kan worden.


Cleopatra

Oriëntaalse invloeden, verwijzend naar klassieke balletstukken zoals ‘Scheherazade’ en ‘Cleopatra’, komen terug in de handgeborduurde details terwijl verfijnde details zoals guipure kant en franjes refereren aan het romantische karakter van het ballet. Maar, voordat een té lieflijk beeld ontstaat, zorgt een grafische streep voor contrast, terwijl het zachte, poederige kleurschema wordt opgefrist met crispy white en bold black.


Zo lenig als een ballerina

De hoofdrol in deze zomercollectie is weggelegd voor soepel (denim)jersey – een knipoog naar de lenigheid van ballerina’s – dat op een unieke tailored manier wordt benaderd, met naadloze pasvorm en blinde afwerkingen: stijl meets comfort.

Zo vaak zou je jouw jeans echt moeten wassen >

Bron/beeld: ST. studio

Laatste nieuws

Zie ook