Dankzij deze koffie hoef je nooit meer bang te zijn voor gele tanden

De meningen zijn echter verdeeld. Zou jij het drinken?

Lees ook

Als je verslaafd bent aan koffie, heb je vast weleens gevreesd voor je tanden. Je kunt in de weer gaan met whitening tandpasta’s en andere middelen, maar je kunt ook gewoon een kop kleurloze koffie bestellen. Wacht, wat?

David en Adam Nagy waren bekend met het gele-tandenprobleem en besloten een koffieformule te bedenken die dat níet als gevolg had. De mannen gingen aan de slag met Arabica koffiebonen en brengen nu Clear Coffee (CLR CFF) op de markt.

Hoe ze de kleur uit koffie hebben weten te halen? “We verwerken de gebrande koffiebonen binnen een week nadat ze gebrand zijn”, leggen de ontwikkelaars uit. “Het proces duurt ongeveer drie uur.” Volgens hen gaat het om nooit eerder gebruikte methoden, waar ze verder weinig over loslaten. Wel laten David en Adam weten dat er geen kunstmatige smaakstoffen, conserveringsmiddelen of zoetstoffen aan de koffie zijn toegevoegd.

De meningen over de transparante koffie zijn verdeeld, want of het goedje nu echt naar cold brew koffie smaakt. valt te betwisten. Vooralsnog kunnen alleen Britten het drankje proberen. Ben jij benieuwd?

Je raadt nooit wat je met de deksel van je Starbucks-beker kunt >

 

Een bericht gedeeld door Clear Coffee (@clrcff) op

Bron: Thrillist | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook