Dit is de nieuwe Netflix-serie die je moét zien

Ben jij alweer door alle afleveringen van 13 Reasons Why heen? No worries!

Lees ook

Ben jij alweer door alle afleveringen van 13 Reasons Why heen? Geen zorgen, er staat alweer een nieuwe Netflix original op je te wachten die dé nieuwe must-see belooft te worden. Markeer 19 mei maar met rood in je agenda, want dan begint The Keepers.

The Keepers is de nieuwe hype en zorgt gegarandeerd voor avondenlang bingewatchen. De zevendelige serie gaat over de onopgeloste moord op zuster Cathy Cesnik. Op 7 november 1969 raakte de 26-jarige lerares van een katholieke middelbare school vermist. Haar lichaam werd twee maanden later gevonden. Nu, vijf decennia later, zijn er nog steeds veel vragen over haar leven en dood onbeantwoord. Wie vermoordde de geliefde zuster Cathy? Maar vooral: waarom?

De afgelopen jaren zijn de feiten opnieuw bekeken en zijn nieuwe potentiele aanwijzingen gevonden. Er wordt gesproken met inwoners van het dorp, met vrienden, familieleden en journalisten. Het verhaal wordt elke aflevering heftiger en heftiger… 

The Keepers belooft na het succes van Making a Murderer en de documentaire Amanda Knox dé nieuwe must-see te worden. De trailer zie je hieronder. Op 19 mei gaat de serie op Netflix van start. Zet je ‘m in je agenda?

Deze nieuwe Netflix-functie is dé uitkomst voor bingewatchers >

Bron: Grazia | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook