Deze nieuwe it-bag is nu al de droom van ieder modemeisje

Wie wil deze tas nu niet?

Deze nieuwe it-bag is nu al de droom van ieder modemeisje

Met de Gabrielle bag heeft Chanel opnieuw een pareltje aan hun collectie toe weten te voegen. Deze nieuwe tas wordt niet alleen gepresenteerd door Kristen Stewart maar ook door Pharrells Williams, Cara Delevingne en stijlicoon Caroline de Maigret.

Alle vier de boegbeelden spelen in een eigen video. De volledige video met Kristen is vanaf nu te zien, evenals de making-of van de film starring Caroline de Maigret. Die laatste vertelt wat ze meeneemt in haar Gabrielle bag, hoe ze 'm draagt en hoe het is om met Karl Lagerfeld samen te werken:

Wat neem je mee in je Gabrielle bag?

“Ik heb altijd mijn portemonnee en paspoort in mijn tas; ik heb het gevoel dat je altijd op elke situatie voorbereid moet zijn. Verder nog mijn sleutels, telefoon, oortjes, potloden – altijd te veel, ik weet niet waarom – lippenbalsem en pepermuntjes.”

Hoe draag jij de tas het liefst?

“Ik houd ervan als-ie halfvol is, het zorgt voor een nonchalante look. Ik draag de tas cross-body of houd hem in mijn hand als een clutch, met de kettingen langs de tas. Dat geeft een sterk rock-’n’-roll-randje.”

Hoe beschrijf je de tas in drie woorden?

“Nonchalant, elegant en voor iedere situatie.”

Hoe was het om met Karl Lagerfeld te werken?

“Shooten met Karl is altijd leuk, hij is zo geestig en slim dat hij me altijd aan het lachen weet te krijgen.”

Dit is de populairste designerbag ever >

De volledige campagnevideo met Kristen Stewart

En hieronder zie je de making-of van de video met Caroline de Maigret

Bron/beeld: Chanel, iStock