Victoria’s Secret-modellen onthullen wie zij sexy vinden

En dat wordt ze niet in dank afgenomen...

Lees ook

De modellen van Victoria’s Secret zijn om door een ringetje te halen en als de jaarlijkse show plaatsvindt, zit menig vrouw (en man) met open mond te kijken wanneer ze in lingeriesetjes over de catwalk paraderen. De modellen hebben echter zelf óók een lijstje met celebs die zij hot vinden, en die staan jaarlijks in de #WhatIsSexy-lijst.

Welke vrouwen zijn de inspiratiebronnen voor de modellen van Victoria’s Secret? In hun #WhatIsSexy-lijst maken ze het bekend, maar dat wordt de angels niet in dank afgenomen; er viel Twitteraars een pijnlijk detail op omdat de lingerieketen een belangrijk punt over het hoofd zou hebben gezien.

Onder meer Taylor Swift, Lady Gaga, Bebe Rexha, Margot Robbie en Lauren Conrad komen in het lijstje voor. Wat Twitteraars opviel? In de grotere categorieën van de lijst komen alleen ‘blanke en slanke’ vrouwen voor; alleen in de kleinere categorieën vielen vrouwen met een kleurtje in de prijzen. Daarnaast was er geen enkele vrouw genoemd met een maatje meer.

Fans en volgers van Victoria’s Secret waren daar absoluut niet blij mee en dat was dan ook te lezen op social media. Een aantal reacties zie je hieronder, de volledige #WhatIsSexy-lijst lees je hier. Wat vind jij van de ophef?

Zo zien Victoria’s Secret modellen er dus uit zónder Photoshop >

Bron: Metro UK, Grazia | Beeld: BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook