Droombaan: al chillend en reizend geld verdienen? Hier kan het

Trommel je vrienden maar op, want je kunt SAMEN solliciteren!

Werk jij gedurende het jaar hard om eens (of meerdere keren) in het jaar zorgeloos op vakantie te kunnen gaan? Denk witte stranden, een azuurblauwe zee, warme zonnestralen, cocktails in overvloed en eigenlijk alleen maar chillen. Wij krijgen spontaan zin om onze koffers in te pakken, wat jij?

Om dik op vakantie te gaan moet je natuurlijk wel een flink zakcentje hebben gespaard. Of toch niet? Fatboy heeft namelijk een vacature openstaan waar je samen met twee of drie vrienden op kunt solliciteren. En ja, de functie heeft alles te maken met chillen en reizen.

Fatboy is op zoek naar ambassadeurs voor een van hun producten, namelijk de Lamzac®. Fatboy zorgt voor een cool busje, budget voor eten, drinken en benzine én geld voor iedere Lamzac® die je verkoopt. Samen met vrienden ga je op een roadtrip vanaf Nederland en bezoek je zonnige hotspots gedurende de zomermaanden.

Dus ben jij lazy en lig je graag op een Lamzac®? Ben je actief op social media en kun je mooie foto’s maken? Dan is deze functie echt iets voor jou. Alle ins en outs over de droombaan vind je HIER. Ga jij een balletje opgooien?

Droombaan: betaald worden om de hele dag chocolade te proeven >

Bron: Fatboy | Beeld: iStock

Laatste nieuws