Jennifer Lawrence onthult welke rol ze nooit meer wil spelen

Jammer of begrijpelijk?

Lees ook

Gevraagd worden als bruidsmeisje door één van je beste vriendinnen is een meisjesdroom op zich. Je voelt je namelijk niet alleen vereerd omdat je blijkbaar zo belangrijk bent voor je vriendin, je krijgt ook nog eens een mooie jurk aan (hoogstwaarschijnlijk wel dezelfde als de andere bruidsmeisjes maar dat terzijde), waardoor je geen kledingstress hebt. Toch verlangt niet iedereen ernaar om bruidsmeisje te zijn. Actrice Jennifer Lawrence (27), onder andere bekend van The Hunger Games en Silver Linings Playbook, zou het nooit meer willen.

Vreselijk
“Al mijn vrienden gaan trouwen en krijgen kinderen”, vertelt ze aan Vanity Fair. “Bruiloften zijn geweldig, maar ik zou nooit meer één van de bruidsmeisjes willen zijn na het al vier keer te zijn geweest. Het is vreselijk. Als iemand mij zou vragen, zeg ik nee. Dat deel van mijn leven is voorbij, maar ik waardeer de vraag.”

Rangschikken
Er komt namelijk heel wat geregel bij kijken en dat kan nogal lastig zijn als je zo druk bent als J-Law, maar dat is niet de reden waarom de actrice het verzoek zou afslaan. Omdat ze beroemd is, staat zij helaas altijd in het middelpunt van de belangstelling op de grote dag van een vriendin. En als ze zelf gaat trouwen? “Als ik ga trouwen, ga ik denk ik geen bruidsmeisjes vragen. Want hoe kan ik mijn vriendinnen nou ranken?”

Lees ook: Eindelijk onthuld: dit eet Doutzen Kroes op een dag

Bron: Marie Claire UK | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook