Door dit te drinken voor het slapengaan verbrand je razendsnel vet

Zo gemaakt, goed voor je body en nog lekker ook!

Door dit te drinken voor het slapengaan verbrand je razendsnel vet

Een gebalanceerd dieet, voldoende beweging en een goede nachtrust zijn essentieel voor een gezond lichaam en een goed figuur. Dat je stofwisseling ’s nachts op een laag pitje staat, is waarschijnlijk niets nieuws, maar wist je dat je het een boost kunt geven met een lekker drankje?

Als je slaapt, verkeert je lichaam in de ruststand, waardoor je stofwisseling minder actief is. Er bestaat echter een drankje vol antioxidanten dat je metabolisme op gang houdt en daarmee de vetverbranding stimuleert. Wat erin gaat? Eén komkommer, een handje peterselie of koriander (wat jij lekker vindt), het sap van één citroen, een eetlepel geraspte gember, wat aloë vera-sap en een half glas water. Doe dit bij elkaar in de blender, opdrinken voor het slapengaan et voilà, je zult vet verbranden terwijl je slaapt.

De vitaminen, vezels en het watergehalte in de komkommer zou zorgen voor een vol gevoel. En – zo schrijft Lifehack – hoe meer water je drinkt, hoe sneller je stofwisseling werkt. Koriander en peterselie zorgen er op hun beurt voor dat je geen opgeblazen gevoel krijgt én ze zitten vol antioxidanten; citroen en gember zorgen ervoor dat je lichaam wordt gereinigd en de vetverbranding door blijft gaan.

Duik voordat je in bed kruipt dus nog even de keuken in. Snel gemaakt, goed voor je body en nog lekker ook!

6 redenen waarom je niet van je buikvet afkomt >

Bron: Lifehack | Beeld: iStock