Zó veel verdienen de Kardashians met één Instagram-post

Houd je vast.

Zó veel verdienen de Kardashians met één Instagram-post

Dat je geld kunt verdienen met een Instagram-account is niets nieuws en dat de familie Kardashian op die manier heel wat geld weet binnen te harken ook niet. Maar hoeveel ze precies verdienen met één Instagram-post bleef tot dusver een raadsel. Tot nu.

Michael Heller, CEO van marketingbureau Talent Resources, regelt deals voor de Kardashians en doet een boekje open over de social media-inkomsten van de zusjes. Houd je vast: volgens Heller tellen sommige bedrijven maar liefst 500.000 dollar (!) neer om de volgers van Kim Kardashian te bereiken. Ze heeft er dan ook wel meer dan 110 miljoen, maar toch.

Of haar zusjes evenveel verdienen met een simpele Instagram-post? De tarieven van Khloé en Kourtney liggen iets lager; zij verdienen gemiddeld zo’n 250.000 dollar per post. Kendall en Kylie krijgen daarentegen weer iets meer en komen met 400.000 dollar per Instagram-foto dichter in de buurt van hun grote zus Kim. Het geld dat de Kardashians verdienen met Instagram, bedraagt op dit moment zo’n 25 procent van hun inkomen en als we de marketeer mogen geloven, wordt dat aandeel alleen nog maar groter.

Lees ook: Is deze pose de nieuwe Instagram-trend?

Bron: Mirror | Beeld: Getty Images