Dit drinkt Adriana Lima iedere ochtend voor een platte buik

Ze claimt hét wondermiddel te hebben - naast een goede workout
Dit drinkt Adriana Lima iedere ochtend voor een platte buik

Terwijl de één er keihard voor moet werken, lijkt het bij de ander in de genen te zitten: een afgetrainde buik. Bij Adriana Lima gaat het allemaal niet vanzelf, al zou je dat misschien denken. Het topmodel staat vaak in de sportschool, en claimt hét wondermiddel te hebben voor een platte buik. 

Laten we toegeven: Adriana Lima heeft een lichaam waar je u tegen zegt. Wat is haar geheim? Naast veel te sporten drinkt ze iedere ochtend een speciale shake die zorgt voor een platte buik. En lucky us: eindelijk deelt ze het recept met de rest van de wereld. Naar eigen zeggen zorgt haar drankje ervoor dat haar stofwisseling een boost krijgt en dat ze meer energie heeft.

Komt-ie: een halve avocado, een glas water (of melk of magere yoghurt) en wat honing voor de smaak. Je gooit alles bij elkaar in de blender voor een soort smoothie die allerlei voedingsstoffen zou bevatten die je buik platter maken. Zo zorgt de probiotica in de yoghurt voor een sterke darmflora en zitten avocado's vol vezels en goede vetzuren. Wordt dit voortaan ook jouw ochtendritueel? 

Dankzij deze work-out kwam Dakota Johnson in shape voor Fifty Shades >

Bron: Grazia, New Beauty | Beeld: Getty Images

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f676db7cb864', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });