Dit zijn de vreemdste beautygewoontes van Emma Watson

Had iemand het over schaamhaar oliën?

Lees ook

Emma Watson ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Niet alleen vanwege de juiste kledingkeuzes, maar ook door haar beeldige beautylooks. Dit heeft natuurlijk voor een deel te maken met goede genen, maar ze heeft ook nogal wat bijzondere beautygewoontes. Deze deelt ze met Into The Gloss, en wij kunnen ze je natuurlijk niet onthouden. 

1/ Ze zweert bij olie (óók voor haar schaamhaar)

Aan Into The Gloss vertelt Emma wat haar favoriete multifunctionele beautyproduct is, namelijk Fur Oil. “Van de punten van mijn coupe tot mijn wenkbrauwen en schaamhaar”, aldus de actrice. “Het is een van de beste multifunctionele producten ooit.”

2/ Badderen

In plaats van dagelijks onder de douche te springen, stapt Emma Watson in een warm bad. “Minstens één keer per dag. Als ik er twee of drie kan nemen… heerlijk. Ik zorg gewoon dat ik daar tijd voor vrijmaak.”

3/ Géén nagels lakken

“Ik zie het punt niet. Het kost zo veel tijd en het gaat er zo snel weer vanaf”, geeft ze toe. “Maar ik ben wel gek op kleurrijke pedicures.”

4/ Bovenlip bleken

“Ik bleek mijn bovenlip en epileer mijn wenkbrauwen al sinds mijn negende”, vertelt ze. “Dat ziet niemand, maar het maakt wel een deel uit van mijn routine. Er bestaat nog steeds zo’n taboe rondom de dingen die je doet als niemand kijkt, maar ik vind het wel belangrijk om daar eerlijk over te zijn.”

5/ Altijd je make-up afhalen

“Mensen staan er versteld van maar ik kan er echt van genieten”, zegt ze. “Ik heb in de puberteit veel last gehad van een slechte huid; nu ik wel een goede huid heb, zorg ik er goed voor.”

Wordt dit de carrièreswitch van Emma Watson? >

Bron: Into The Gloss, Het Laatste Nieuws | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook